Sponsoren

Please update your Flash Player to view content.
SamenLoop voor Hoop

Beste leden,

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 wordt op de Groes de tweede Gennepse SamenLoop voor Hoop georganiseerd. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs evenement waarbij teams wandelen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het wandelen begint om 14.00 uur op zaterdag 16 juni en eindigt op zondag 17 juni om 14.00 uur. Maar de SamenLoop gaat niet alleen over geld, het gaat ook om vreugde en verdriet, saamhorigheid en gezelligheid. Ze staan stil bij kanker maar vieren ook het leven, om dit zo mooi mogelijk te doen wordt een bijzonder programma samengesteld. Voor meer informatie over dit evenement zie: www.samenloopvoorhoop.nl/gennep.

Er is via de organisatie van de SamenLoop voor Hoop bij Annelies Voesten de vraag gekomen om een gezellig en mooi team samen te stellen. Als lid van T.O.V. heeft Annelies aan ons gevraagd om een groot T.O.V. team samen te stellen. Natuurlijk is dit een prachtig initiatief en willen we graag mee gaan lopen voor het goede doel. Des te meer mensen mee willen doen des te minder uur iedereen hoeft te lopen. Om het natuurlijk extra gezellig te maken voor onze T.O.V. wandelaars is het ook super als je op 16 en 17 juni iedereen komt aanmoedigen of komt voorzien van een hapje, een drankje en misschien wel een (sport)massage.

Wil jij graag meelopen met de SamenLoop voor Hoop geef je dan voor 31 maart 2018 op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . En vermeld even je naam en telefoonnummer en welke wandeluren je voorkeur hebben. Let op, deelname aan de SamenLoop bedraagt €15,- sponsorgeld per persoon.

Met vriendelijke groet,

namens de Pr-commissie

Judith Artz en Lisanne Raijmakers